Magyar Péter letartóztatott, cigarettacsempész szervezője ott volt a közmédia elleni tüntetésen - itt a videó!

Vágólapra másolva!
Újabb botrányos ügy Magyar Péter körül: letartóztatták pártja Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei koordinátorát, miután a hatóságok cigarettacsempészettel gyanúsították meg. A tiszás férfi a párt legfelsőbb köreiben mozgott, számos közös képe van a párt vezetőivel, így Magyar Péterrel és Radnai Márkkal. Most megnézhetik, hogyan tüntetett a férfi Magyar Péterrel a köztévé székháza előtt.
Vágólapra másolva!

Cigarettacsempészet és pénzmosás miatt letartóztattak négy személyt, köztük a Tisza Párt szolnoki koordinátorát. Cs. S.-ről van szó, aki részt vett Magyar Péter pártjának múltkori, az MTVA-székház előtt tartott tüntetésén is. Az alábbi videón ezt láthatják. 

A Magyar Nemzetnek a Tisza Párt elismerte, hogy a gazdasági bűncselekményekkel vádolt férfi az egyik Tisza-szervezethez kötődött.

Miután az ügy nyilvánosságra került, izgatott posztolás indult Magyar Péter közösségi médiás felületein, gyorsan figyelmeztették a pártelnököt, hogy el kellene tüntetni az előzetes letartóztatásba került aktivista fotóit, különösen azokat, amelyeken Magyar Péterrel, Nagy Ervinnel vagy Radnai Márkkal látható – írja a Ripost. A kompromittáló fényképek hamar el is tűntek a nyilvánosan elérhető felületekről, de még sikerült lementeni néhányat.

 

A letartóztatott férfi vezető szervezőként fontos szerepet játszott az MTVA előtti demonstrációban. A háttérből irányított, szervezett,

ő látta el például láthatósági mellénnyel Magyar Péter médiabrigádját.

A Tisza Párt aktivistái most feladatul kapták, hogy fésüljenek át minden felületet, és tüntessék el a már hosszú hónapok óta Magyar Péterrel szorosan együtt dolgozó Cs. S. nyomait, hogy a lehető legkevésbé lehessen összefüggésbe hozni a pártelnökkel.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!