Magyar Péter tüntetésének egyik felszólalója a CIA fiókszervezetétől kapja a fizetését

Magyar Péter, MagyarPéter, tüntetés, október 23., Tisza Párt, TiszaPárt, 2024, Michał Wawrykiewicz, MichałWawrykiewicz, Michal Wawrykiewicz, MichalWawrykiewicz
Michał Wawrykiewicz Magyar Péter tüntetésén.
Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán
Vágólapra másolva!
Deák Dániel új bejegyzést osztott meg a Facebook-oldalán, melyben beszámolt arról, hogy Magyar Péter tüntetésén egy olyan EP-képviselő, Michał Wawrikyewicz is felszólalt, aki a National Endowment for Democracy (NED) fizetési listáján is szerepel. 2022-2023-ban összesen 26 ezer amerikai dollárt kapott tőlük, ami közel 10 millió forint. Az, hogy a NED és annak kitartott emberei Magyar Péter tüntetése mögé álltak be, egyértelmű jele annak, hogy a gazdasági és politikai globalista erők új embere a TISZA Párt vezetője.
Vágólapra másolva!

A NED lényegében a CIA fiókszervezete, azért hozták létre, hogy azt a munkát, amit a CIA nem végezhet el, azt kiszervezzék egy „civil” szervezetnek. 

A NED Magyarországon a Partizánt, a K-Monitor Egyesületet, a hazánkat Brüsszelben rendszeresen feljelentgető Magyar Helsinki Bizottságot és a Political Capitalt is támogatja. 

A Political Capital ráadásul 2023-ban egy országos, nyíltan háborúpárti plakátkampányt is finanszírozott. De a NED a dollárbaloldal finanszírozási botrányában is felbukkant, illetve a Gulyás Márton-féle Partizánt is pénzelte.

❗Fontos, add tovább! Magyar Péter tüntetésén egy olyan EP-képviselő, Michał Wawrikyewicz is felszólalt, aki a National...

Posted by Deák Dániel on Wednesday, October 23, 2024

Az, hogy a NED és annak kitartott emberei Magyar Péter tüntetése mögé álltak be, egyértelmű jele annak, hogy a gazdasági és politikai globalista erők új embere a TISZA Párt vezetője

- zárta sorait Deák Dániel.

Mi is az a NED?

A NED - National Endowment for Democracy, röviden NED. Ennek az amerikai szervezetnek a nevét a guruló dollárok, azaz a baloldal külföldi finanszírozása miatt kirobbant hazai botrányban ismerhette meg a magyar közvélemény. 

A NED lényegében a CIA hivatalossá tett megjelenése külföldön – nyilvános közléseket idézve így írta le tömören a National Endowment for Democracy, vagyis a NED szerepét, létezésének célját a nemzetbiztonsági dokumentum.

Magyar Péter, MagyarPéter, tüntetés, október 23., Tisza Párt, TiszaPárt, 2024, Michał Wawrykiewicz, MichałWawrykiewicz, Michal Wawrykiewicz, MichalWawrykiewicz
Michał Wawrykiewicz Magyar Péter tüntetésén.
Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

Meglepő módon a NED feltűnt külföldi kampánypénzeket vizsgáló ügyekben is - írja a Tűzfalcsoport.

Arról is írtunk nemrég, hogy 2022-höz hasonlóan újra külföldről akarják megmondani, milyen kormánya legyen Magyarországnak. 

Korábban arról is írtunk, hogy Manfred Weber elmondta, hogy le akarja váltani a szuverenista Orbán-kormányt, Brüsszel emberének pedig Magyar Pétert választotta. Brüsszel egy bábkormányt akar Magyarországon. 

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!