Halálos motorbaleset történt Nagykanizsán

Vágólapra másolva!
Meghalt egy motoros, miután egy autóval ütközött Nagykanizsa belterületén hétfő reggel, a 7-es főút és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében.
Vágólapra másolva!

Baleset történt hétfőn reggel 07 óra 17 perckor Nagykanizsa belterületén, a 7-es számú főút 206-os kilométerénél. A Gábor Áron és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében egy autó és egy motoros ütközött - tájékoztatott a police.hu.

A szerencsétlenség helyszínén teljes útlezárás van érvényben.

Czendrei Péter,  a Zala Vármeyyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta, hogy a 7-es úton haladt a motorkerékpáros a városból kifelé, amikor a Hevesi Sándor utca kereszteződésében, a stoptábla ellenére elé hajtott egy kocsi. 

A rendőrök a forgalmat a 7-es számú főútról a Petőfi, illetve a Balaton utcák irányába terelik. A zaol.hu legfrissebb információi szerint 

a motoros meghalt a balesetben, nem tudták megmenteni az életét.

Nemrég megírtuk, hogy hatalmas a dugó az M0-áson az M1-es autópálya felé, a Hárosi Duna-híd előtt, ahol a dilatációs szerkezet javítása miatt lezárták a gyűjtő elosztó és külső sávot. Máshol baleset nehezíti a közlekedést. Az M7-esen egy kigyulladt kamion bénítja a forgalmat. A tájékoztatás szerint egy vasárut, betonelemeket szállító jármű kereke kapott lángra.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!