Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Menczer Tamás: A június 9-ei választás tétje háború vagy béke

menczertamás
Menczer Tamás.
Fotó: Origo - Polyák Attila
Vágólapra másolva!
A június 9-ei választás tétje, hogy háborúba megy Európa vagy béke lesz - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtök reggel.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás azt mondta: Európában most már nemcsak háborús, hanem világháborús és atomháborús készülődést látunk.

Egyetlen olyan vezető van, aki képes megvédeni Magyarország békéjét: Orbán Viktor miniszterelnök - hangoztatta a kormánypárti politikus.   

Ha minél több békepárti politikust tud küldeni Magyarország Brüsszelbe, és novemberben az Egyesült Államokban a béketeremtésre képes Donald Trump nyeri az elnökválasztást - tette hozzá -, meg lehet fordítani "a háború felé rohanó vonat" irányát.

Ezért arra kérte a magyar embereket, hogy a Fidesz-KDNP-t támogassák a június 9-ei választáson, illetve hogy június 1-én mindenki vegyen részt minden idők legnagyobb békemenetén, amelynek a célja a békepártiak erejének felmutatása.

Kitért arra, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke emberi méltóságában alázta meg választók millióit, amikor a fideszesekről szólva "egy kihaló állatfajtát" említett.  

Úgy fogalmazott: "Magyar Péter, aki állatnak nevezett bennünket, pontosan ugyanolyan, mint Bangóné Borbély Ildikó, aki patkánynak nevezett bennünket és (...) Márki-Zay Péter, aki meg trágyával etetett gombának nevezett bennünket". Ezért mindenkitől azt kérte, hogy június 9-én emlékezzen erre, és adjon rá csattanós választ a szavazáson.

Azt mondta, Magyar Péter barátnőjének az anyja négy évet "csücsült" a börtönben, mert "a bűnbandájával" több mint ezer embert "lenyúltak", és "elloptak 7 milliárd forintot egy piramisjátékban". Hozzátette: a Magyar Péter pártját alapító ember pedig köthető ehhez a csalássorozathoz. 

"Tehát ez egy piramisjátékpárt, a tetején (...) a porszívóügynökkel, Magyar Péterrel", aki ugyanazt csinálja a támogatóival, mint az "anyósa" az ügyfeleivel, "lenyúlja és átveri őket" - jegyezte meg.

menczertamás
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Fotó: Origo / Polyák Attila

Menczer Tamás szerint nemcsak Magyar Péter, hanem a Tisza Párt európai parlamenti listájának jelöltjei is háborúpártiak. Kollár Kinga azt mondta például, "szégyelli, hogy magyar" és a magyarok "agymosottak" a békepárti álláspontjuk miatt - fejtette ki.  

Mind egyformák, "tőről metszett, bevándorláspárti, Soros által irányított, háborúpárti, baloldali figurák", élükön Magyar Péterrel. Magyar férfiakat és nőket küldenének az ukrán frontra - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás a Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában csütörtökön azt mondta: a háborúpárti brüsszeli többség már arról beszél, hogy "Ukrajnába be kell menni katonával", beszélnek európai sorozásról, NATO-műveletről. Ez pedig a konfliktus súlyos eszkalációjának veszélyét hordozza - mondta, megjegyezve, ezért kell a békepárti erőket megerősíteni Brüsszelben.
    

Emlékeztetett: a németek az ukrajnai háború elején még csak sisakokat küldtek, utána már tankokat, illetve felvetették a kötelező sorkatonaság bevezetését. Ez a példa mutatja, hogy aki elindul a háborúpárti úton, soha többé nem tud abból az utcából kijönni - hangsúlyozta.  

  

Azt mondta: a magyar baloldal azért háborúpárti, mert külföldről fizetik őket, és akik fizetik őket, mind háborúpártiak. Ugyanez a kör, a "Bajnai-féle datadatos, céghálós, Soros-féle világ, amely ott volt Márki-Zay Péter mögött is" irányítja Magyar Pétert is - vélekedett. Szerinte a háborúpártiak nem buta emberek, hanem azért háborúpártiak, mert politikai, illetve pénzügyi hasznot várnak ettől, mert a spekulánsok pontosan tudják, hogy a háborún sokat lehet keresni.

Magyar Péter pedig, aki "agresszív, nárcisztikus ember és nagy hazudozó", a legnagyobb háborúpárti európai politikus, Manfred Weber pártjához, az Európai Néppárthoz akar csatlakozni. Ugyanis Manfred Weber, a néppárt elnöke világosan beszélt arról, hogy európai sorkatonaság és európai atomfegyver kell - tette hozzá.
    

Az utolsó önálló döntése az volt Magyar Péternek, hogy lehallgatta a feleségét és hozzávágta a nadrágszíját, attól kezdve ugyanazok irányítják, akik Márki-Zay Pétert irányították - közölte Menczer Tamás.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről