Saját rokonát késelte meg egy férfi Barcsnál

Vágólapra másolva!
Egy Barcs közelében élő férfi ki akart békülni az unokaöccsével, ezért italozni kezdtek egymással. Az este végén a férfi azonban minden előjel nélkül rátámadt a rokonára és megkéselte.
Vágólapra másolva!

A férfi már hosszabb ideje rossz kapcsolatban volt az unokaöccsével. Ennek ellenére, tavaly októberben a férfi békülési szándékkal beszélgetni kezdett a rokonával, majd italozni kezdtek a helyi kocsmában, később pedig átmentek a férfihoz. 

Békésen italoztak, majd az este végén a rokon elindult hazafelé. A férfi azonban minden előzmény nélkül utánament, és a kapuban rátámadt a rokonára. 

Egy késsel többször is megszúrta, közben pedig azt kiabálta, hogy meg fogja ölni.

Verekedni kezdtek egymással, majd a zajra odasiető rokonok állították le őket. A megkéselt férfit kórházba vitték. Életveszélyes sérülései lettek, az életét a gyors orvosi segítség mentette meg. 

Forrás: Ügyészség.hu 

Az ügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat a férfi ellen, és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre. A férfi jelenleg egy másik ügy miatt a jogerős börtönbüntetését tölti. 

Ahogy korábban megírtuk, Siófokon hasba szúrta szomszédját egy férfi, majd autóval elmenekült. Egy fiatal, húszéves férfi szintén késsel támadt szomszédjára Kajdácson, míg egy orosz tinédzser azért szúrta meg szomszédját, mert az állítólag ellopott tőle egy tál krumplit. Nyáron pedig egy veszprémi férfi verekedett össze szomszédjával, ami addig fajult hogy kést rántott, és kétszer mellkason szúrta vele a férfit. Amikor unokaöccse a szomszéd védelme érdekében megpróbált közbelépni, a férfi őt is megszúrta, ami miatt a fiatal életveszélyesen megsérült. Tavaly decemberben az egyik újbudai lakásban szíven szúrtak egy férfit. 

2022-ben egy nő és a férje összeveszett a szomszédjukkal az egyik óbudai házban, majd a nő a férje utasítására kihozott egy kést a lakásukból, amivel hátba szúrta a szomszédot.

Április 7-én este fél 9 körül egy férfi többször megszúrt egy másik férfit Tatabányán, ami miatt az áldozat életveszélyesen megsérült. A Komárom-Esztergom vármegyei rendőrök két nappal később elfogták a férfit, aki ellen gyilkossági kísérlet miatt folyik a nyomozás.

Kecskeméten egy férfi és a barátja együtt italoztak, amikor egy telefon miatt összevesztek egymással. A férfi a vita közben hasba szúrta a barátját egy késsel, aki életveszélyesen megsérült.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről