A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Így jótékonykodnak a gasztrobloggerek

segítsüti, jótékonyság
Vágólapra másolva!
Egy megunt játék vagy egy felesleges könyv sokat jelenthet a rászoruló gyerekeknek. Azzal is segíthet, ha vacsorát rendel vagy főzni tanul a gasztrobloggerektől.
Vágólapra másolva!

Az idén is lesz Segítsüti

Az idén is a rászoruló gyerekeket és családjaikat támogathatunk tárgyadományokkal, elsődlegesen élelmiszerrel. Az akció keretében 15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat.

15 gasztroblogger és 15 szervezet is segít Forrás: www.segitsuti.hu

A nyereményjáték során az adakozók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolnak. A Segítsütvel az idén az Ételt az Életért Közhasznú Alapítványt támogathatjuk, részletesebben itt lehet róluk és a támogatások tervezett felhasználásáról olvasni.

„Adj egy könyvet karácsonyra!”

Minden háztartásban akad olyan, már nem használt játék, ruha, cipő, vagy porosodó könyv, amire már nincs szükség, viszont nagy örömet okozhatunk vele a nélkülöző családok gyermekeinek. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány "Adj egy könyvet karácsonyra" nevű, lakossággal és cégekkel együttműködő támogatói programja több mint egy évtizede sikeres, és gyermekek tízezrei számára okozott már örömet.

Sokat segíthet, ha feleslegessé vált könyveit összeszedi a gyerekszobából, vagy a kinőtt, megunt játékokat összegyűjti és eljuttatja a programba, hogy azokat a segítők tovább küldhessék a ténylegesen rászorulóknak. Az alapítvány plüssállatokat, társasjátékokat, építőkockákat, kisautókat, könyveket vár, és nagycsaládos egyesületeket, anyaotthonokat, rászoruló családokat, árvaházakat, egyszóval bajban lévő gyermekeket támogatnak.

Az alapítvány gyűjtőhelyére 2013. november 22. és december 10. között személyesen vagy postán lehet eljuttatni a kisebb-nagyobb dobozokban a karácsonyra szánt ajándékokat. Bővebb információ itt találharó.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!