Nick Cartert elvonókúrára küldenék társai

Vágólapra másolva!
A Backstreet Boys újra bajba került. Legfiatalabb tagjuk, Nick Carter alkoholizmusa miatt veszélybe került az együttes karrierje.
Vágólapra másolva!

Nick az év első napján részegen verekedésbe keveredett egy floridai mulatóban, és rövid időre letartóztatták. Ez pont egy hónappal azután történt, hogy az együttes egy másik tagja, AJ McLean végigcsinált egy krónikus depresszió elleni kezelést. Most barátai szerint a 21 éves Nicknek is kezeltetnie kellene magát, ha meg akarja menteni saját és zenekara pályafutását.

Egy közeli barát szerint mindenki el van keseredve Nick körül, mert a Backstreet Boysnak hamarosan lejár a szerződése a Jive Records-szal, és a fiúk még mindig tartoznak a cégnek egy CD-vel. Mindenki azon aggódik, hogyan fogják teljesíteni a kötelezettségüket, ha már a második fiú üti ki magát. Már AJ is próbált beszélni Nickkel, de Nick szerint semmiféle alkohol-problémája nincsen. Már az is szóba került, hogy erőszakhoz folyamodnak, és együttes erővel cipelik el Nick-et az elvonóba, mielőtt még késő lenne.

(WENN)

Korábban:

Letartóztatták a Backstreet Boys egyik tagját

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről