A HearSay kártérítést követel

Vágólapra másolva!
Kym Marsh távozása a HearSay-ből nem lesz olyan egyszerű, mint azt az énekesnő gondolta. Az együttes jogászai ugyanis válaszút elé állították: vagy továbbra is részt vesz a turnékon, vagy hatalmas összegű kártérítést fizet.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban az [origo] is hírül adta, a 25 éves Marsh az együttes Ománból való visszatérése után hagyta ott a csapatot, állítólag azért, mert nem értett egyet az általa csak PR-fogásnak titulált úttal.

Mostanra több brit újságíró is úgy véli, ez is csak mondvacsinált indok. Az együttesre ugyanis egyre kevesebben kíváncsiak. Az éppen folyó turnéjukra - ami körül a vita is zajlik -, kilenc fennmaradt állomásának egyikéről sem jeleztek teltházat. Sokan éppen ezt tarják a távozás valódi okának - Marsh még azelőtt ki akar lépni, hogy a Hear'Say teljesen elveszítené népszerűségét.

Úgy tűnik ez nem lesz egyszerű. Az együttes jogászai ugyanis hatalmas összegű kártérítéssel fenyegetőznek arra az esetre, ha a szeptemberi turnét le kell mondaniuk. Így hát összeszorított fogakkal bár, de Marsh visszatérni kényszerül mostanra ellenséggé vált régi társai közé.

A dolgok persze nem ilyen egyszerűek. Kym ügyvédei keresik a kiutat, de valószínűtlen, hogy az érvényes szerződésekkel bármit is tudnának kezdeni. Az énekesnő és a többi tag között már most is katasztrofális a viszony, szeptemberre a pereskedések és fenyegetőzések következtében a konfliktusok feltehetőleg csak súlyosbodnak.

Kym már most kikötötte: külön akar utazni, étkezni és lakni, csak a színpadon hajlandó találkozni volt együttese tagjaival.

Korábban:

Kym Marsh kilép a HearSayből

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről