James Brown: felmentve

Vágólapra másolva!
Kalifornia bírósága felmentette a szexuális zaklatás vádja alól James Brownt. A soul keresztapjaként emlegetett nagypapa korú énekest egy volt alkalmazottja jelentette fel.
Vágólapra másolva!

A felperes, Lisa Agbalaya-Ross, aki hét évig dolgozott James Brown cégénél, 2 millió dollár kártérítést követelt bírósági úton egykori főnökétől jogtalan elbocsátás és szexuális zaklatás miatt.

Agbalaya szerint 1999-től Brown szokásává vált, hogy az irodai helyiségekben marihuánás cigarettát szívott, és erőszakosan viselkedett. A nő azt állította, hogy az énekes folyamatosan zaklatta őt és más nődolgozókat is az irodában.

Debra Opri, Brown védője azt mondja, örül, hogy az "okvetetlenkedő alkalmazott nevetséges kis vádjai" alól felmentették a "mindenki által tisztelt" énekest.

A bíróság úgy találta, Agbalaya-Ross elbocsátása viszont valóban törvényellenes volt, a kártérítés összegét pedig a jövő héten állapítja meg.

Mikor a hölgy elhagyta a bíróságot, azt mondta, nem bánja a feljelentést. "Én pontosan tudom, mit tett James Brown, és ő is pontosan tudja. Ez a lényeg."

James Brown nem jelent meg a bíróságon, ügyvédje telefonon értesítette a hírről.

Korábban:
Tárgyalják James Brown szexperét
Kétmillió dollárra perelik James Brownt

Fórum:
No szex, please

CD-ajánló:
James Brown: Sex Machine

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!