George Michael klipje megalázza a nőket

Vágólapra másolva!
George Michael új kislemeze, a Freeek videóklipjét csak cenzúrázva hajlandó sugározni a francia televízió, mivel sokak szerint abban megalázzák a nőket.
Vágólapra másolva!

Tekintse meg a botrányos klip teljes verzióját!
Modemes kapcsolat
Gyorsabb internetkapcsolat

Az angol énekes a múlt héten Franciaországban járt, és nem akart hinni a fülének, mikor megtudta, hogy új klipje csak cenzúrázva kerülhetett a képernyőre, ugyanis a francia tévések szerint megalázó felvételek látatók benne a nőkről.

Mint kijelentette: "nem készültem rá, hogy majd azt kell magyarázgatnom, hogy a klip nem az Antikrisztus visszatérését reklámozza. Azt hittem, hogy a filmes hagyományaiknak köszönhetően a franciák nem a látszatot nézik, hanem mélyebben elemzik a látványt. Mindig is úgy tartottam, a francia nőknek nagyobb hatalma van, mint az amerikaiaknak vagy a briteknek, és ezért felszabadultabban közelítenek ezekhez a témákhoz. Azzal vádolnak, hogy megalázó képet festek a nőkről, pedig ez nem így van. Amikor pórázon vezetem a nőket a klipben, én magam is rab vagyok. Azt próbálom elmagyarázni - bár lehet, hogy nem vagyok elég világos -, hogy olyan világban élünk, ahol a zabpehelytől a kávéig mindent a szex révén adnak el.

A videómban a nőkkel nem bánnak tárgyakként. Én magam pedig meleg vagyok, ebből sohase csináltam titkot! Nézzenek meg egy rap-videóklipet, benne egy csomó dekoratív táncosnővel. Szerintem az a pornográfia.

Miért fogadunk el ilyen viselkedést a fekete nőktől, és miért elfogadhatatlan, ha francia nők csinálják? Ezt hívják rasszizmusnak!" - nyilatkozta George Michael a botrány kapcsán.

Ajánlat:
George Michael oldala

Korábban:
George Michael botrányos klipje

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
George Michael albumok

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről