A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Év végére U2-album

Vágólapra másolva!
Adam Clayton, az együttes basszusgitárosa nemrégiben azt nyilatkozta, a tagok jelenleg 10 számon is dolgoznak párhuzamosan, s ha minden a tervek szerint halad, az év végére elkészülhet az új album.
Vágólapra másolva!

A U2 basszusgitárosa a Rolling Stone magazinnak nyilatkozva elmondta, az együttes jelen pillanatban is dublini stúdiójában dolgozik a szakma és a közönség által is rendkívül nagyra értékelt All That You Can't Leave Behind albumról lemaradt számok végleges formába hozásán.

Azt mondják, ha elegendő számot sikerül megmenteniük, valószínűleg új dalok írásához is kedvet kapnak, s így akár év végére kész lehet új albumuk.

"Utálok jóslatokba bonyolódni, de ha hat számot sikerül végleges formába önteni, az már beindíthatja a gépezetet. Minden, ami lemaradt az albumról, tulajdonképpen már készen volt, s ez elég szokatlan számunkra. Emellett van körülbelül tíz szám, ami szintén könnyen elkészülhet" - mondta Clayton a terveikről.

Az együttes időbeosztása alapján a nyár végéig biztosan a stúdióban maradhat.

Clayton a U2 munkarendjéről is nyilatkozott. "Mostanság Edge általában megcsinálja a házi feladatát, ír egy-két riffet, azokat behozza a stúdióba, azután azon már együtt dolgozunk tovább, próbáljuk hozzáadni az egyedi ízeket. Egy másik módja a dalszerzésnek, ha a stúdióban jammelgetünk, s abból születik valami."

A U2 a pletykák szerint ezzel egyidejűleg egy Greatest Hits album megjelentetését is tervezi, a hírt Clayton nem erősítette meg.


Korábban:
Bono részeg volt a Grammyn
Nyolcszoros Grammy-jelölt a U2

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
A U2 albumaival

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!