A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Justin kibeszéli Britneyt

Vágólapra másolva!
Britney Spears dühöng, mióta megtudta: volt barátja, Justin Timberlake mindenfélét pletykál kapcsolatuk intim részleteiről.
Vágólapra másolva!

Egyes hírek szerint az 'N Sync együttes tagja egy repülőgépen Atlantából Los Angeles felé haladva az egyik utitársának azt mondta, hogy az énekesnő már nem szűz, és ehhez neki is köze volt. Britney, mikor a fülébe jutott a hír, teljesen kikelt magából, nem értette, hogy lehet volt szerelme ennyire indiszkrét a közös múltjukkal kapcsolatban.

"Britney képtelen elhinni, hogy Justin kifecsegte legintimebb pillanataikat" - nyilatkozta egy bulvárlapnak az énekesnő egyik barátja. "Megbántva és megalázva érzi magát... Korábban azt gondolta, Justin ilyesmire nem lenne képes, most azonban a következő a véleménye: az a srác, akihez még nem is olyan régen feleségül akart menni, nem más, mint egy patkány."

A kedves barát az amerikai Globe lapnak szó szerint is idézte Britney szavait: "Hogy tehette ezt velem? Azt hittem, Justin más, mint a többi, de mostanra rájöttem, ő sem különb a többi férfinél".

(WENN)

Korábban:
Justin szétdobálta a Playstationt
Milliók álma, Britney újra egyedül
Britneyék önarcképes vécéülőkét vásároltak

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét!
Britney albumaival

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!