A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Britney őrjöng a meztelen felvételek miatt

Vágólapra másolva!
Britney Spears és menedzsmentje őrült nyomozásba kezdett egy, az Álmok útján forgatásán készült szalag megtalálására. A felvételen ugyanis énekesnő és két szereplőtársa fedetlen keblekkel látható.
Vágólapra másolva!

A Sunday People című brit bulvárlap értesülései szerint a felvétel ráadásul rendkívül jó minőségű, hiszen a forgatáshoz használt kamerákkal készült. A lányok viccnek szánták a jelenetet, az természetesen nemhogy a filmbe, a stúdióba sem került be.

Mikor azonban a menedzsment érdeklődni kezdett a kínos anyag után, kiderült, az sehol sem található. A film eltűnése érthetően aggasztja a fiatal sztárt: az efféle felvételek könnyen egy zsaroló kezei közé, az internetre, vagy egy bulvárlap oldalaira kerülhetnek. Bármely újság két kézzel kapna a szenzációs képek után.

"Britney és a lányok csak szórakoztak, nem azért készült a felvétel, hogy a nyilvánosság elé kerüljön. Nem gondolták, hogy eltűnik a szalag, melyről most senki nem tud semmit. Eleinte óvatosan kérdezősködtek felőle, de mostanra már kész nyomozás folyik az ügyben," - mondta egy bennfentes a londoni Sunday People riporterének.

Korábban:
Britney és Justin újra együtt
Justin kibeszéli Britneyt
Justin szétdobálta a Playstationt
Milliók álma, Britney újra egyedül

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!