Robbie Williams Aguilerát is becserkészte

Vágólapra másolva!
Robbie Williams falja a szőke nőket amióta az Egyesült Államokba költözött. A brit sztár Rachel Hunter után Christina Aguilerára vetette ki a hálóját.
Vágólapra másolva!

Robbie Williams csak pár hétig tartott ki Rod Stewart volt felesége, Rachel Hunter mellett. Az énekes mióta Los Angelesbe költözött falja a nőket, akik nem nagyon tudnak ellenállni Nagy Britannia első számú szívtiprójának. Robbie legutóbbi hódítása Christina Aguilera, akit úgy tűnik nem zavar, hogy minden bizonnyal csak egyike lesz a sztár skalpjainak. "Robbie nagyon belejött a randizásba Los Angelesben. Olyan, mint egy kisgyerek az édességboltban, és Christina a legutóbbi édes falat, amire ráharapott" - mondta egy bennfentes a Daily Star című lapnak.

A pár azóta van együtt, hogy Robbie Williams mindenáron ott akart lenni az énekesnő Sunset Boulevardon rendezett provokatív fellépésén, a Pussycat Show-n. "Robbie a színfalak mögött töltötte az ideje nagy részét, ő és Christina mást szinte észre sem vettek, annyira belefeledkeztek a másik látványába. Kis idő elteltével csókolózni kezdtek" - tette hozzá a forrás.

"Az angol férfiak nagyon izgatnak, és Robbie tetőtől talpig angol, a többit könnyű kitalálni" - nyilatkozta Aguilera, akinek karrierje az ígéretes kezdet után egy ideje megfeneklett.

Korábban:
Robbie Williams a zenetörténet legnagyobbja
A szexi Rachel megszelídítheti Robbie-t
Robbie az USA-ban szerelemre lelt
Robbie Williamst lelkésszé avatták

Fórum:
Ki a legszexibb férfi?

Gyarapítsa CD-gyűjteményét Robbie albumaival!

A Vizsla Katalógus ajánlata:
külföldi énekesek

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!