Britney és J-Lo: el kell felejteniük szerelmeiket

Vágólapra másolva!
Britney Spears és Jennifer Lopez rajongói azt szeretnék, ha kedvenceik nem térnének vissza egykori szerelmeikhez, hanem új társat keresnének maguknak.
Vágólapra másolva!

Hölgyfórum A TV Guide magazin legújabb közvélemény-kutatása szerint a rajongók többsége nem szeretné, ha Britney Spears vagy Jennifer Lopez visszatérne korábbi kedveséhez. A megkérdezetteknek elsősorban J-Lo és P. Diddy esetleges kibékülésével van problémája. A felmérés szerint ugyanis a rajongók 73 százaléka helytelenítené a két sztár kapcsolatának felmelegítését - írja a CNN.

A közönség nagy része Britney és Justin Timberlake újra egymásra találásával sem ért egyet. A felmérés szerint a rajongók 59 százaléka nem szeretné, ha a pophercegnő visszatérne egykori kedveséhez.

Jennifer Lopez honlapjahttp://www.jenniferlopez.com/Britney és a többiekhttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=3366

A két fiatal szerelmének újbóli fellángolása amúgy sem valószínű, hiszen Timberlake nemrég kijelentette, hogy egy ideig nem kíván szívügyekkel foglalkozni, mert karrierjére szeretne koncentrálni. A hírek szerint Justin tartja magát az elhatározásához, és csak apró flörtökbe bocsátkozik, miközben első szólóalbumát veszi fel egy virginiai stúdióban.

Korábban:
Jennifer Lopez és férje szakítottak

Hallotta már? J-Lo-számok újrakeverve:
The Remixes

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!