Naomi tovább pereskedik

Vágólapra másolva!
A híres topmodell beperelte az egyik brit bulvárlapot, mivel az bizalmas információkat közölt róla. A lap azzal védekezik, hogy Naomi tudatosan félrevezette a médiát.
Vágólapra másolva!

A héten dönt végleg a bíróság Naomi Campellnek a brit Daily Mirror c. lap elleni perében. A legfelsőbb bíróság márciusi döntése értelmében a lap öt és fél ezer dollárt köteles fizetni a topmodellnek. A lap fellebbezett a döntés ellen.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a bulvárlap nyilvánosságra hozta, hogy Naomi csatlakozott egy anonim terápiás csoporthoz, mert meg akar szabadulni kábítószer-függőségétől. Naomi arra alapozta keresetét, hogy a lap a hír nyilvánosságra hozatalával megsértette személyiségi jogait.

A Daily Mirror jogásza a lap hasábjain reagált a vádakra, utalva arra a tényre, hogy Naomi a cikk megjelenése után több ízben is cáfolta, hogy a kábítószer rabja lenne.

A fellebbviteli bíróság feladata, hogy eldöntse: félrevezethetik-e a sajtót a sztárok magánéletük védelmének érdekében, illetve meddig mehet el a sajtó a hírességek magánélete iránti közérdeklődésre hivatkozva.

Korábban:
Naomi beismerte, hogy drogozott
Naomi szeretne drog nélkül élni
Pert nyert Naomi Campbell