Metallica: újra megpróbálják

Vágólapra másolva!
A Metallica már jó ideje nem a zenéje révén hallat magáról. A tagok most úgy döntöttek, megpróbálkoznak a visszatéréssel.
Vágólapra másolva!

Nem volt valami sikeres a tavalyi év az amerikai együttesnek. Sikerült ugyan peren kívüli egyezségre jutniuk a Napsterrel - amely jóvoltából illegális zenéket, többek között a Metallica dalait lehetett letölteni a világhálóról - viszont az énekes James Hetfieldnek elvonókúrán kellett részt vennie, míg a basszusgitáros (Jason Newsted) kilépett a zenekarból.

"Amikor rengeteg pofont kapsz, magad is vissza akarsz ütni. Harcos természetünk van, és ez a dalainkon is látszik. Általában van valami destruktív vibrálás a levegőben, amikor dolgozunk. Most azt mondtuk magunknak, legyünk inkább barátok..." - számol be az együttes gitárosa, Kirk Hammett.

Metallica már VHS-en is!http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=44000%26tag=1METALLICAhttp://foruhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=3766

A Metallica ugyanis ismét stúdióba vonult. Az új album legjobb esetben már idén megjelenhet, de egyelőre még semmi sem biztos. A formáció nem siet újabb tagot találni - a felvételek idejére producerük, Bob Rock vette át a basszusgitáros szerepét. "Senki sem áll elő hozott anyaggal, a zene, ami a stúdióban szól, ott és akkor születik, négyünk közös munkájaként. Ezeket, közülük is a legjobbakat akarjuk lemezre vinni" - teszi hozzá az együttes dobosa.

Korábban:
Még egy bőr a Metallicáról
Távozott az elvonóról a Metallica énekese

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről