Árverezik Cobain gyermekkori otthonát

Vágólapra másolva!
Az új Nirvana-kiadvány mellett Kurt Cobain gyermekszobáját is megvehetik a tehetősebb rajongók. Cobain ifjúságának helyszínére az interneten lehet ráígérni.
Vágólapra másolva!

Kalapács alá került Kurt Cobain gyermekkori otthona. A jelenlegi tulajdonosok azt állítják, amikor megvették az épületet, fogalmuk sem volt róla, hogy abban a Nirvana együttes néhai énekese lakott. A McKee házaspár ennek ellenére már az interneten árverezi a múlt hónapban vásárolt épületet. A házaspár elsősorban a rajongók érdeklődésére számíthat, mert a licit a vételár közel ötszöröséről, 200 ezer dollárról indult. A rockzenész nevével reklámozott, Seattle melletti házban Cobain 11 és 15 éves kora között élt, és a tulajdonosok szerint az épület legtöbb része, köztük a néhai énekes szobája, érintetlen.

Gyarapítsa gyűjteményét a Nirvana cédéivel!http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263007467612311&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/keres.html?kereso.szo=NIRVANAEladó Kurt Cobain gyermekszobája!http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1765388613

Krist Novoselic, a Nirvana volt basszusgitárosa szintén az együttes rajongóihoz fordult. Novoselic arra figyelmeztette őket, hogy ne várjanak túl sokat a hamarosan megjelenő új Nirvana-anyagtól. A basszusgitáros, aki még mindig perben áll Kurt Cobain özvegyével, azt állítja, hogy a régi-új dalok jók, de nem világmegváltók. Novoselic azért fakadt ki, mert Courtney Love, Cobain özvegye áradozott a számokról, különösképpen a You Know You're Rightcímű nótáról.

"Elegem van már ebből. Adjuk már ki a lemezt, és hagyjuk az emberekre a döntést. Courtney szerint ez a dal olyan csodálatos, hogy meg fogja menteni az embereket. Olyan sok szemét van mostanában, hogy az emberek azt várják, ez a szám majd megváltja őket. Mint egy új messiás. Büszke vagyok a dalra, de hát ugyan már!" - mondta a sztár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről