A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újra turnézik a Guns N' Roses

Vágólapra másolva!
Számos találgatás és régóta keringő híresztelés után hivatalosan is bejelentették, hogy, 1993 óta először, hosszabb turnéra indul a Guns N' Roses, amelyben már csak Axl Rose maradt a régi tagok közül.
Vágólapra másolva!

A Guns N' Roses a közeljövőre ígért Chinese Democracy című albumát mutatja be a 26 állomásos észak-amerikai turnén, amely a kanadai Vancouverben indul november 7-én, és később várhatóan újabb dátumokkal egészül ki.

A kilencvenes évek elején csúcsra ért zenekar közel 10 éve nem ment hasonló méretű koncertkörútra, idén nyáron azonban néhány európai és ázsiai városban felléptek, akárcsak az MTV Video Music Awards rendezvényen. A díjkiosztón a közönség számára váratlanul megjelenő zenekar régi slágereiből adott elő egyveleget. A külföldi koncertek után a Guns N' Roses rögtön visszament a stúdióba, hogy elvégezze az utolsó simításokat a várhatóan nemsokára megjelenő Chinese Democracy albumon. A régóta beharangozott lemez megjelenésének pontos időpontját azonban még nem tették közzé.

A Guns N' Roses visszatérése felemás, mert az alapító tagok közül mára csak az énekes, Axl Rose maradt az együttesben. Régi társai a gitáros, Slash vezetésével új bandát alapítottak, amely szintén koncertekre és lemezkiadásra készül, egyelőre azonban megfelelő énekest keresnek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!