A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Guns N' Roses Kínában kezdi turnéját

Vágólapra másolva!
A Guns N' Roses Kínában kezdi világ körüli turnéját Kínai demokrácia című albumával. Az együttes frontembere, Axl Rose egy álom megvalósulásának nevezte, hogy a csapat Kínában léphet fel.
Vágólapra másolva!

Axl, amikor rockol

Rose visszautasítja azokat a véleményeket, melyek szerint a Guns N' Roses el fog bukni a gigantikusra tervezett koncertturnén. Az énekes nagyon bizakodó. "Elködösül a tekintetem, ha a turnéra gondolok. Melegséget érzek belül.. de komolyra fordítva a szót, ez a turné nem valaki másnak az kedvéért indul, nem külső érdekeket szolgál. Ezek a mi bulijaink, fontosak a számunkra, és jól vagy rosszul, de végig fogjuk a show-kat csinálni" - nyilatkozta Rose.

A még létező Guns N' Roses rajongóknak nem kell már sokáig várniuk az öt éve készülő Chinese Democracy albumra, a lemez ugyanis megjelenés előtt áll. Axl Rose elmondta, az előző albumok készítése során olyan nyomás volt rajta, hogy most nem hajlandó az időtényező miatt engedményeket tenni.

Az MTV a Guns N' Rosesrőlhttp://www.mtv.com/bands/az/guns_n_roses/artist.jhtml

Az énekes azt üzente a rajongóknak: " Éljétek az életeteket. A ti dolgotok, ha várjátok az albumot, nem az enyém. De ha igazán várjátok, még egy kicsit tartsátok vissza a lélegzeteteket. A végeredmény meg fogja érni a várakozást."

Az együttes egyébként a frontember kivételével az utóbbi években teljesen kicserélődött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!