Michael Jackson fizetett a feleségeinek

Vágólapra másolva!
Michael Jackson fizetett Lisa Marie Presleynek és Debbie Rowe-nak azért, hogy feleségül menjenek hozzá - állítja a sztár volt sógora, Jack Gordon. Kiadásra váró könyvében húga egykori férje azzal is vádolja Jacksont, hogy gyakran bántalmazta állatait, köztük csimpánzát is.
Vágólapra másolva!

HölgyfórumJack Gordon, aki nyolc évig Michael Jackson húga, a zeneileg legkevésbé tehetségesnek tartott LaToya Jackson férje volt könyvet írt a Jackson család titkairól. A kötet központi szereplője természetesen Jacko, akiről meglehetősen bizarr képet fest az író. Gordon, aki még nem döntötte el, melyik kiadónál jelenteti meg írását, könyve kapcsán elmondta, hogy abban részletesen leírja, miért nem lehetett Jacko egyetlen házassága sem szerelmi kapcsolat. "Michael 15 millió dollárt fizetett Lisanak azért, hogy feleségül menjen hozzá, ráadásul zenei karriert is ígért neki, amit persze soha nem teljesített."

Emellett Gordon szerint Jacko rendszeresen ütötte és rugdosta Bubbles nevű csimpánzát és más állatait is, mondván azok úgy sem érzik, hiszen csak állatok, amiket fegyelmezni kell. A volt sógor Jackson rejtélyes bőrfehérségére is kitér - szerinte az énekes maga adta be azokat az injekciókat, melyek aztán a jól ismert elváltozásokhoz vezettek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről