Ambient fesztivál - lazulás a gödörben

Vágólapra másolva!
Minden eddiginél kimunkáltabb ambient fesztivált ígérnek a szervezők szombat estére. Az ezúttal az Erzsébet téri gödörben megrendezésre kerülő intézményesített belassulás Naga megjelenésével afterpartinak sem utolsó.
Vágólapra másolva!

Forrás: ZUMFilmA ZUM-brigád által szervezett, lassan hagyománnyá avanzsáló ambient fesztivált ezúttal november 2-án, szombaton találjuk meg este nyolc órától az Erzsébet téri gödörben.

Később érkezni egyrészt az esetleges felhangoltság elkerülésére, másrészt pénztárcánk kímélésére érdemes, a belépőárak az éjszaka folyamán egyre csak lejjebb csúsznak. Éppen ezen okból kifolyólag afterpartinak is ideális.

Az ambient fesztivál valami olyasmi dolog, ami úgy lenne jó, ha nem fesztivál, hanem hely jelleggel működne, ahova amikor csak kedvünk támad, betérhetnénk. Itt ugyanis a körülmények néhány egyszerű és alapvető emberi igény és késztetés szerint lettek megalkotva: a hőmérséklet és a fények melegek, a zene andalító, a hastáncosok szépek és érdekesek. És egyáltalán: minden kellemes és kényelmes. Itt hangsúlyozottan sokáig lehet és illik maradni, nem szégyen, ha a végébe belealszunk. Ambient fesztiválra járni ezzel együtt passzív dolog; ízlés szerint akár túlságosan is befogadó műfaj ez. Az ambient fesztivál elnevezés, ha nem is oxymoron, egy picit tehát ellentmondásos.

A szervezők oldalahttp://www.zumfilm.huOtthoni ellazulás Brian Enoval - vásároljon cédét!http://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=23916%26tag=1

Persze elalvásig rengeteg dolgot tekinthetünk meg a füstölőkkel bőven megspékelt termekben, azaz következnek az információk: lesz számtalan has- és egyéb táncelőadás, a ZUM élő koncertje, valamint egy Blackmilk fellépés, melyet a szervezők az "elektronikus ambient punk és a dark zene formái keveredéseként" definiálnak. Szintén érdekes produkciónak ígérkezik a venezuelai zeneszerző fellépése, melyben saját maga mellett megjelenik az élő hangszeres és az elektronikus zene is. Utána pedig Naga keveri lemezeit egészen virradatig.

Emellett persze vásárolhatunk rengeteg, főleg indiai ihletésű használati és dísztárgy közül, belekóstolhatunk számtalan ételbe és ihatunk a fahéjas-tejes teából is. Belépés cipőben, bentlevés cipő nélkül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről