A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Moby menekül Eminem elől

Vágólapra másolva!
Moby másik szállodába költözött, amikor megtudta, hogy örök ellensége, Eminem ugyanazon hotel tetőteraszán forgatja új klipjét, ahol ő is megszállt. A sztár avval indokolta tettét, hogy miután a múlt héten - feltehetőleg Eminem-rajongók - megverték "ügyelnie kell személyes biztonságára."
Vágólapra másolva!

Forrás: EPAEminem és Moby "viszálya" még az év közepén kezdődött, amikor is a rapper Without Me című klipjében alaposan nekiesett az általa technozenésznek titulált sztárnak. Feltehetőleg ugyanezen a klipbeli Moby-baba földhöz vágása ihlette azt a néhány huligánt is, aki a múlt héten megrugdosta az amúgy hangsúlyozottan békés énekest - ami őt viszont arra késztette, hogy igyekezzen minél távolabb maradni a rapper híveitől.

Honlapján Moby így ír az eseményekről: "Szóval éppen térek vissza hotelszobám viszonylagos biztonságába és menedékébe, amikor is... Megtudtam, hogy Eminem a hotelben forgat. P..ába. Mi mindenre van esélyem?... Igazán nem akarok hajnal kettőkor összefutni Eminem 20 berúgott haverjával vagy jóakarójával, amikor éppen sétálni indulok a környéken."

Moby az idei MTV Europe zenei díjkiosztó ünnepségen olajágat nyújtott át ellenségének békülésképpen, de az nem fogadta el a nemes gesztust.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!