Moby-t leütötték, majd kórházba szállították

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: EPAAz amerikai zenész, Moby a honlapján naplót vezet. Itt rajongói nemcsak arról értesülhetnek, hogy aznap épp mi történt vele, de legfrissebb gondolataival is találkozhatnak, melyek gyakran komoly kérdéseket feszegetnek. Legutóbb azonban Moby egy szomorú esetről számolt be: autogram osztás közben megtámadták és leütötték.

"A bostoni Paradise klubban játszottunk a zenésztársaimmal. A fellépés után elindultam az autóm felé, ahol pár rajongó várakozott autogramért. Ilyenkor természetesen leállok velük pár percre, és így tettem most is. Ezúttal azonban váratlan dolog történt: egyszerre hárman támadtak rám valami buzogány-szerűséggel. Hátulról ütöttek le, így tulajdonképpen fel sem tudtam fogni, hogy mi történik.

Észrevettem, hogy a bárból egy verekedés tart ki az utcára, aminek egyszeriben a közepében találtam magam. Illetve nem is. Miután hátulról fejbe kólintottak párszor, emlékszem, hogy körbe fordultam, hogy felmérjem a helyzetet. Akkor még néhányszor lesújtottak rám a botokkal, és elszaladtak. Úgyhogy most itt ülök elnáspángolva és vérben úszva, és arra várok, hogy a rendőrség kihallgasson.

Moby honlapjahttp://www.moby.com/index2.html

Csak azt nem értem, miért támadott rám az a három fickó. És miért kellettek hozzá hárman? Értitek: három egy ellen...? Leginkább azonban azt nem értem, hogy miért épp engem - akitől a lehető legtávolabb áll a fizikai fenyegetés, és egyáltalán az erőszak - szóval miért épp engem támadtak meg? Ha netán most olvassa az egyikük, kérem, válaszoljon a kérdésemre, mert nagyon kíváncsi lennék az okára. Felőlem akár titokban is tarthatja a nevét, csak az indítékot írja meg nekem!"

Így hangzik Moby beszámolója, akire tehát még a történtek után is jellemző az a humánus szemlélet, ami a számait áthatja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!