A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Balesetre hivatkozik a gyilkos producer

Vágólapra másolva!
A gyilkossággal vádolt Phil Spector producer, aki 1 millió dolláros óvadék lefizetése után szabadon védekezhet ügyvédje állítása szerint arra hivatkozik majd, hogy a lövés valójában véletlenül dördült el.
Vágólapra másolva!

Szemtanúk elmondása szerint Spector és a meggyilkolt színésznő az előtt a bár előtt találkoztak, ahol a nő hostessként dolgozott. Ez volt az első randevújuk. A férfi sofőrje hazaszállította őket, innentől már csak Spector vallomására lehet támaszkodni. Ügyvédje szerint a nő életét kioltó lövés csak véletlenül dördült el, így az eset halálos balesetnek tekinthető. Spectort egymillió dolláros óvadék letétele után szabadlábra helyezték, miután a rendőrök egy hívásra kiszállva a 40 éves Lara Clarkson holttestét, Spectort és a gyilkos fegyvert is a helyszínen találták. 62 éves producer jogi védelmét az a Robert Shapiro látja majd el, aki annak idején OJ Simpsont is védte.

Nyerjen Twin Peaks-relikviákat!

Játsszon Twin Peaks-játékunkon, nyerjen DVD-t és más relikviákat! Tudása mellett szerencséjét is próbára teheti.

Phil Spector producerként olyan formációk sikerre vitelében játszott döntő szerepet, mint a Beatles, a Ronettes, Tina Turner vagy a Ramones. Találmánya, a Wall of Soundként híressé vált technika, melyet hangáradatnak fordíthatnánk, egészen újnak számított a rockzene történetében. A könnyen felismerhető hangzás lényege a nagyzenekar és a többszólamú háttérének használata. Spector két Grammyt is nyert munkájával, és szerepel az ohiói Rock and Roll Hősök Csarnokában is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!