A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jackónak fizetnie kell

Vágólapra másolva!
Michael Jackson pert vesztett az ellen a német koncertszervező iroda ellen, amely még 2001-ben nyújtott be ellene keresetet, amiért a sztár bár felvette az előleget és hetekig jól élt a cég pénzén, egyszerűen elfelejtett fellépni a megállapodásban szereplő újévi koncerteken.
Vágólapra másolva!

Öt és fél millió dolláros kártérítést ítélt meg a bíróság annak a német koncertszervező irodának, amely Michael Jacksonnal két millenniumi szilveszteri koncert megtartására szerződött le. Jacko akkor felvette az egymillió dolláros előleget, valamint további 1,26 milliót költségeinek fedezésére, végül mégsem jelent meg a mikrofonállvány mögött. Az ítélet ellen a sztár ügyvédje fellebbezett.

A per, amelyben a popsztár alperesként szerepelt, eredetileg 21 millió dolláros követelésről szólt. Jacko ügyvédje, Zia Modabber azzal védekezett, hogy maga Avram volt az, aki elhalasztotta a koncerteket, mert rájött, hogy azok nem fognak akkora profitot generálni, mint amekkorára számított.

A Jacko elleni eljárás során persze jóval érdekesebb volt a sztár viselkedése, mint a per maga. Minden egyes tárgyalási nap egyre újabb és bizarrabb meglepetéseket hozott, így előfordult, hogy Jackson mezítláb jelent meg, nyávogott a mikrofonba, és a fotósok kedvéért eljátszotta, hogy ő az ördög.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!