Madonna ragaszkodik a gránátos-jelenethez

Vágólapra másolva!
Madonna nem hajlandó kivágni azAmerican Life című dalához készült videoklipjének egyik jelenetét. A provokatív jelenetben egy gránátnak tűnő tárgyat hajítanak az amerikai elnök, George W Bush ölébe. Később kiderül, csupán egy öngyújtóról van szó.
Vágólapra másolva!

Madonna kénytelen volt átszerkeszteni az American Life című slágerének videoklipjét, mert az a közvélemény szerint túlságosan is Amerika, -és Bush-ellenes. A klip egyik provokatív jelenetéhez azonban mindenképpen ragaszkodik.

A jelenetben az énekesnő gránátnak tűnő tárgyat hajít George W Bush elnök ölébe, amely - mint később kiderül - ártalmatlan öngyújtó csupán.

Madonna honlapjahttp://www.madonna.com/madonna/

"Ez a jelenet nem Bush-ellenes. Inkább csak ironikus és polgárpukkasztó. Azt akartam, hogy a pusztító fegyver, jelen esetben a gránát valami ártalmatlan dologgá váljon. A háború alternatívájára vágyom. Szerintem ez érthető. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy az az álmom, hogy háborúba menjünk, és bombázzunk egy országot! Nem. De szerintem most, hogy már ott vagyunk, támogatnunk kell a csapatainkat. Csak azt akarom, hogy a harcoló katonák minél előbb elhagyhassák Irakot, és épségben hazaérjenek" - nyilatkozta a popdíva, aki úgy döntött, a háborúra való tekintettel későbbre halasztja a klip bemutatását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről