Madonna folytatja, még ha fáj is

Vágólapra másolva!
Madonna, a ma is népszerű popdíva egy tévéinterjújában vallott arról, mennyire érzékenyen érintették legutóbbi filmjének, a Hullámhegynek bántó kritikái. Arról nem is beszélve, hogy a legrosszabb főszereplőnek és a legrosszabb mellékszereplőnek járó díjat is elvitte az idei Aranymálna-díjkiosztón. Az énekesnő mélységes fájdalma ellenére máris újabb szerepet vállalt a Will and Grace című tévésorozatban.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Madonna az Access Hollywood című műsornak nyilatkozva elmondta: mélységesen megbántották, amikor az idei Aranymálna elnevezésű anti-filmes díjkiosztón őt választották a tavalyi év legrosszabb színésznőjének (Hullámhegy), a legrosszabb mellékszereplőnek (Halj meg máskor!), férjét, Guy Ritchie-t pedig a legrosszabb filmrendezőnek - szintén a Hullámhegy című filmért.

Madonnának szinte minden korábbi szereplése hasonló bukást eredményezett, míg férje, Anglia egyik legígéretesebb rendezőpalántája, még sosem tévedett ekkorát. Ennek ellenére az énekesnő úgy nyilatkozott a teljes terjedelmében ma este látható műsorban, hogy szívesen dolgozna újra férjével, és egyáltalán nem kíván felhagyni a színészettel.

Rendeljen akciós árú sikerkönyveket a Fókusz Online-tól!http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/kategoria.html?kat.id=CA1148&tag=1

Nem mondhatni, hogy a színészi ambíciókkal küszködő popdíva sokáig tétlenkedett volna. Hamarosan felbukkan az NBC tévétársaság által készített Will and Grace című sorozatban is, ahol egy követelőző aktakukacot játszik majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről