Árverezik Lennon pajkos felvételeit

Vágólapra másolva!
Egy egyetemi hallgató készítette azokat a most előkerült felvételeket, melyek John Lennon egy napját mutatják be s melyeket a hamarosan áruba is bocsát a Christie's aukciós ház.  
Vágólapra másolva!

Egy ismeretlen egyetemi hallgató forgatta le azt a filmet 1974-ben, melyet 40 ezer dolláros áron bocsát árverésre a Christie's. A darab története mesébe illő, a diák egy New York-i utcán találkozott Lennonnal, és megkérte, hogy szerepeljen a házi feladatában. Lennon igent mondott, s a leírások szerint nem is fogta vissza magát a csaknem egy teljes napot feldolgozó képeken.

Az áruba bocsátó szerint teljes egészében még sehol le nem vetített filmen ugyanis Lennon - többek között - páviánokat utánoz az állatkertbe látogató gyerekek szórakoztatására, elragad egy fagylaltoskocsit, és padról padra szökellve táncol is. Emellett majmot etet, és bűvésztrükköket mutat be - valóban meghitt pillanatok.

A felvétel tulajdonosa tíz évvel ezelőtt vette meg a készítőtől a szalagokat, és eddig csak néhány dokumentumfilmhez szolgáltatott belőle részleteket. A teljes anyag másolatát ugyanis még maga a főszereplő Lennon sem kapta meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!