Bűvész és kitömött állatok Jackónál

Vágólapra másolva!
Ötezer dollárba, azaz több mint egymillió forintba kerül egy belépő Michael Jackson Neverland nevű birtokára, amit a popsztár egy jótékonysági összejövetel idejére idegenek számára is megnyitott. A korábbi találgatások után bejelentették, hogy a bevételt nehéz sorsú gyerekek megsegítésére, valamint a parti költségeire fordítják.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIBűvész, kitömött állatok, játékok és komplett vacsora is várja Jacko ötszáz fős partijának vendégeit, akik szeptember 13-án látogathatnak el az énekes kaliforniai telkére. A sztár elvarázsolt birtokán rendezett eseményre szóló jegyekre azonban csak meghívottak pályázhatnak.

A bevétel egy részét három alapítvány között osztják szét, a maradék pedig a parti költségeit fedezi - közölték Jackson sajtósai, akik a tájékoztatás mellett a pénz sorsáról folytatott találgatásoknak is igyekeztek véget vetni. A hivatalos közlés szerint a két hét múlva esedékes színes kavalkád fő célja az egyik, beteg gyerekeket támogató alapítvány számlájának feltöltése, valamint egy Rio de Janeiró-i, szintén nehéz sorsú gyerekeket támogató egyesület és egy rasszizmusellenes szervezet patronálása.

Az összejövetel vendégei ezer dollár értékű édesség csomagot, valamint Romero Britto brazil festő egy alkotását kapják ajándékba.

A mostani parti ritka alkalom Jackson életében, mert a sztár csak elvétve nyitja meg Neverlandet az idegenek előtt. A Santa Monica melletti otthon ennek ellenére az énekes leghíresebb alkotásai közé tartozik, külön vidámpark segíti Jacko kikapcsolódását, többek között saját körhintával és teljes méretű óriáskerékkel. A házigazda emellett játékteremmel, állatkerttel, mozival, valamint a formára nyírt sövényeivel és mesébe illő sziklafalaival is szórakoztatni szeretné a vendégeket. A kiadott ismertető szerint "Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz a kapun, azt fogod kívánni: bárcsak mindörökké tartana ez a nap."

Szórakoztatóipari spekulációk szerint azonban előfordulhat, hogy Jacko már nem sokáig élvezheti a különleges létesítmény örömeit, mert a zenei pályájának csúcsaitól egyre távolabb kerülő sztárnak anyagi gondjai miatt el kell adnia a tizenkétmillió dollárt érő komplexumot - írta a BBC.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről