A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyetlen lemez után feloszlott a Zwan

Vágólapra másolva!
Billy Corgan, a Smashing Pumpkins egykori frontembere, és mostantól a néhai Zwan énekese egyetlen lemez után feloszlatta csapatát, melynek Jimmy Chamberlain, akit még előző bandájából hozott magával is tagja volt, írja az NME.
Vágólapra másolva!

Corgan így nyilatkozott egy amerikai rádió riporterének: "A szívem a Smashing Pumpkins-é volt. Igazán élveztem a Zwannel dolgozni, de egy kis idő elteltével, az igazi és mély kötődés híján ez is csak ugyanolyanná vált, mint bármi más. A Pumpkins-szal ez nem is volt igazi választás, akkoriban afféle 'ez vagy a halál'-szituációban voltunk, s ez vitt csak át minket a nehéz időkön - különösen azokon, amikor ketten is durvább drogproblémákkal küszködtek a csapatból."

Billy Corgan kevéssel az után alapította meg a Zwant, hogy feloszlatta a Smashing Pumpkins-t. A döntést a rajongók értetlenül fogadták, különösen, hogy megtartotta dobosát, Jimmy Chamberlaint, ráadásul a stílus és hangvétel gyakorlatilag semmit sem változott. Corgen a találgatások szerint most szólókarrierbe kezd - egykori zenésztársai segítségével.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!