Vágólapra másolva!
A legendás popsijáról híres Kylie Minogue-ot egy fotózás alkamával hat biztonsági ember állta körül, táblákat tartva az énekesnő féltett idomai elé. Kylie-ról épp novemberben megjelenő albumának borítójára készítettek képet, amikor lesifotósok lepték el a helyszínt, csak hogy újfent megörökítsék a hátsóját.
Vágólapra másolva!

Biztonsági embereinek kellett megvédenie Kylie Minogue fenekét. A legendás hátsójú ausztrál énekesnőt épp legújabb, Body Language című albumának borítójához fotózták, amikor is váratlanul paparazzók jelentek meg a helyszínen - csak hogy lefotózhassák a fenekét.

Az énekesnő legféltettebb kincsét végül hatalmas táblákkal takarták el a hívatlan vendégek elől.

"Tetszik vagy nem, a testem is popdívaságom része, ez is hozzá tartozik az imidzsemhez. Óriási erőfeszítésünkbe került, hogy leszereljük a paparazzókat valahogy. Hat ember állt körül, táblákat tartva a testem köré. Egy alkalommal maláj szoknyában kellett visszaaraszolnom a medencébe, csak hogy biztonságban legyen a popsim. Nem gondoltam volna, hogy a lesifotósok itt is ránk bukkannak. Ezek olyan dolgok, amelyeket képtelenség kivédeni, de nem álltunk le a fotózással" - nyilatkozta az énekesnő a Q magazinnak.

Kylie kilencedik albuma idén novemberben jelenik meg, az arról kimásolt elő-kislemez, a Slow, november 3-án debütál majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről