A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
November 24-én jelenik meg a Pet Shop Boys dupla CD-je, mely a PopArt - The Hits nevet viseli. Az anyag tartalmazza azokat a dalokat, melyek a sikeres formációtól felkerültek a Top 20-as listára Nagy-Britanniában.
Vágólapra másolva!

A Pet Shop Boys számít Anglia legsikeresebb popduójának, mivel más páros nem tudta megközelíteni rekordjukat: az idők során 33 daluk került fel a brit Top 20-as listára. A fiúk ezúttal válogatás CD-vel, DVD-vel és kislemezzel rukkolnak elő. Utóbbi jelenik meg előbb, a duplaalbum előtt egy héttel: tartalmazza a Miracles és a Flamboyant című kompozíciókat. A gyűjtők és a fanatikusok számára tripla CD is kerül a boltokba: ebben a csomagban a harmadik korongon csak a tagok kedvenc remixei szerepelnek.

Britney Spears újra retteg/szorakozas/zene/20031006britney.htmlKozso: Tisztelni kell más művészetét/szorakozas/zene/20031006kozso.html

A PopArt - The Videos című DVD a páros összes klipjét gyűjti egy csokorba. A 41 klipet kronológiai sorrendben láthatják a rajongók és a közel hat órás anyag másik fele interjúkat tartalmaz.

A PopArt érdekessége, hogy két, egymástól teljesen különböző tematikájú CD-ből áll: a Pop nevet viselő lemezre a tagok az egyszerűbb üzenetet tartalmazó, vidám dalokat, az Art címűre pedig a valamivel mélyebb, lényeges mondanivalóval, komolyabb szöveggel rendelkező számokat válogatták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!