A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Sizava 300 lépés távolságot tart Britneytől

Vágólapra másolva!
A 41 éves Sizava Maszahiko azért került bíróság elé, mert szerelmével üldözte Britney Spearst - nyomozott utána, követte otthonába, a háza előtt várt rá, sőt egy ízben még írásos üzenetet is küldött neki. A japán férfi a bírósági határozat értelmében nem kerülhet 274 méternél közelebb az énekesnőhöz.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI
Britney-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Britney_Spears/

Britney Spears megnyerte a pert, amelyet egy őt üldöző japán rajongó ellen indított. A popsztár állítása szerint a férfi nyomozott utána, követte otthonába, a háza előtt várt rá, sőt egy ízben még írásos üzenetet is küldött neki.

A 41 éves Sizava Maszahiko a bírósági határozat értelmében nem kerülhet 274 méternél közelebb az énekesnőhöz. A bíró ítélete szerint Sizava "abnormális mértékben rajong" a 21 éves sztárért, melynek okán "zaklatás esete forog fenn".

A számítógépes programozó ügyvédje szerint védence egyszerűen csodálja a pophercegnőt, és csupán bizonyos kulturális különbségek tehetőek felelőssé az ügyért. Azt azonban ő is bevallotta, hogy Sizava szerelmes az énekesnőbe.

Britney nem vett részt a tárgyaláson, így csak utólag értesült az örömhírről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!