Már a finisben az új Prodigy-lemez

Vágólapra másolva!
Alig negyed évet kell várniuk a Prodigy rajongóinak az együttes 97-es The Fat Of The Landjét követő albumára. A szóbeszéd szerint az album megjelenésének időpontja 2003 tavasza lett volna, így sokan kétségbe vonták már azt is, hogy egyáltalán lesz új Prodigy-lemez.
Vágólapra másolva!

Hétévnyi érthetetlen csend után hamarosan újra nagylemezt hallhatunk a Prodigytől. Az együttest a legismertebbek közé emelő Fat Of The Land 1997-es megjelenése óta a Liam Howlett vezette csapat csak a 2002 elején napvilágot látott Baby's Got A Temper maxit adta ki kezeiből, melyet elvileg röviddel később az új nagylemez követett volna. Annak állapotáról azonban sokáig egyetlen szó sem hagyta el az együttes belső köreit.

Időközben megjelent viszont a Flint, vagyis Keith Flint énekes saját bandájának albuma, és időközben a frontember, Liam, az Oasis Liam Gallagherje, valamint feleségeik, a két Appleton lány közreműködésében megalakult egy NLLN nevű formáció is. Elterjedt hát, hogy a Fat Of The Land talán a csapat utolsó albuma is lesz. Az együttes most azonban egy hivatalos közleményt juttatott el a sajtóhoz, melyben tudatja: a jövő év tavaszára már a boltokban az új korong

"A Prodigy negyedik, Always Outnumbered, Never Outgunned című albumának befejezése rohamosan közeleg, a hangfelvételek négy hónapja megkezdődtek. A cél, hogy az album már az új év elején megjelenhessen és kiadása előtt maradjon idő néhány single felfuttatására is" - áll a közleményben, mely azonban néhány kijelentésével világossá teszi: még az együttes tagjai sem bizonyosak abban, hogy a megjelölt időre összeáll a negyedik nagylemez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről