Britney: sztriptíz New Yorkban

Vágólapra másolva!
A korábban szűzies énekesnő a minap igencsak elkényeztette rajongóit, ugyanis egyik éjjel, mindössze három óra leforgása alatt három különböző klubban vette le magáról topját, mámorító tánc közepette.
Vágólapra másolva!

Britney és kísérői egyetlen éjjelen végiglátogatták a leginkább felkapott, "trendi" helynek számító Show, Splash és Avalon nevű klubokat, írja a NY Post. Az énekesnő nem pironkodott túlzottan, mikor a három New York-i klubban, vonagló tánc közben levette felsőjét. A popénekes november 15-én jelenteti meg új albumát, és ennek promóció kell: az MTV exkluzív műsora, az In the Zone and Out All Night című rövidfilmhez kellettek pikáns jelentek. A sztriptíz persze nem volt teljes, mivel Britney megállt egy rózsaszínű, mintás melltartónál - ám ez is elég volt a fotósoknak, hogy bőszen kattintgassák gépeiket.

Nem mindenki élvezte kellően a popsztár által előadott két dalt. Miközben az énekesnő a hívek ünneplése közben az In the Zone című új albumáról dalolt, előbb egy női rajongójának meggyűlt a baja a biztonsági emberekkel, majd egy fotós egyenesen a rendőrséget hívta, mivel az MTV zenecsatorna egyik biztonsági őre kissé megfenyítette őt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!