A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Kylie rászokott a péksüteményre

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue nemrégiben úgy döntött, felhagy túlhajszolt életmódjával. Egyik legalapvetőbb változás az életében, hogy korábbi reggeli menüjét csokis croissant-ra cserélte. Ezenkívül egyre több időt tölt pihenéssel - és persze új szerelmével, a nagy szívtipró hírében álló Oliver Martinez francia színésszel.
Vágólapra másolva!

Kylie Minogue nemrégiben arról mesélt a Mirror elnevezésű brit bulvárlapnak, hogy felhagyott korábbi "munkamániás" életmódjával, helyette inkább magánéletére koncentrál.

"Egész másképp gondolkodom az életről. Úgy érzem, sokkal elmélyültebb, egyúttal érzékenyebb lettem. Hosszú idő óta először fordul elő, hogy lemondok egy programot vagy kis szünetet iktatok be a kötelező teendők között. Ez korábban szinte lehetetlen volt, mert én magam is meg voltam győződve arról, hogy ez így van rendjén. Most viszont nagyon boldognak érzem magam. Például átváltottam a csokis croissant-ra, szinte mindig ezzel kezdem a napot. És több időt szánok pihenésre" - mesélte a 35 éves énekesnő.

A változást minden bizonnyal újsütetű kedvese, Oliver Martinez hozta az életében, akivel nem sokkal a modell James Goodinggal történt rossz emlékű szakítás után találkozott. "Nem, nem viselek eljegyzési gyűrűt, mivel nem volt semmiféle eljegyzés. És nem is tervezek ilyesfélét. Soha nem voltam menyasszony, most sem vagyok, én nem is szándékozom az lenni" - tette hozzá Kylie, akit mostanában gyakran látnak kedvesével együtt motorozni Párizs utcáin.

November 17-én jelenik meg az énekesnő Body Language elnevezésű, sorrendben a kilencedik albuma, amely 12 új dalt tartalmaz. A felvételek Londonban, Írországban és Spanyolországban készültek. Az albumról kimásolt első kislemez, a Slow - amelynek klipjét szintén Barcelonában forgatták - egy csapásra a slágerlisták élére került.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!