Lou Reed relaxál új albumán

Vágólapra másolva!
A Walk On The Wild Side híres énekese, Lou Reed ezúttal egy relaxációs albummal rukkolt elő. Bár a rocker tisztában van azzal, hogy az album műfajában és hangzásában is eltér a tőle megszokottól, mégis hiszi, hogy a jövő hónapban megjelenő Animal Serenade című nagylemeze elnyeri majd a keleti relaxációs technikák híveinek tetszését.
Vágólapra másolva!

Lou Reed radikálisan új zenei irányba kezdett: a legendás rocker ugyanis meditációs albumot állít össze. A Walk On The Wild Side énekesének új, Animal Serenade című albuma jövő hónapban kerül a boltokba.

Annak ellenére, hogy Lou eddigi karrierje nagy részében kemény rock számairól volt híres, azt reméli, hogy a meditáció iránti szeretete szinte kötelezővé teszi az új lemezt azok számára, akik keleti relaxációs technikákat gyakorolnak.

"Összeraktam egy albumra valót azokból a meditációs zenékből, amelyeket én csináltam. Tükrözni fogja az érdeklődésemet és remélem, hogy a hasonló ízlésűek élvezni fogják" - mondta a sztár.

A zenei stílusokban és műfajokban való kalandozás azonban eddig sem volt idegen Reedtől. 2003 januárjában megjelent, The Raven (A holló) című, nem kevésbé rendhagyó dupla albumának például a híres Edgar Allan Poe-vers adja a keretét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről