Annie Lennox összeállt Stinggel

Vágólapra másolva!
A Police volt frontembere bejelentette, hogy észak-amerikai turnéján Annie Lennox társaságában vesz részt. A fellépések június végén kezdődnek.
Vágólapra másolva!

Sting és Lennox 42 fellépésből álló koncertsorozat előtt állnak. A turné június 27-én kezdődik Philadelphiában, és szűk négy hónap alatt 42 show-ra kerül sor. A koncertek nagy részét az Egyesült Államok területén adják, ugyanakkor öt kanadai helyszín is lesz.

Várhatóan nagy érdeklődés övezi majd a két fellépő műsorát, noha Sting újabb lemeze nem hozta az elvárt eladási számokat. A Sacred Love (mely egyben a turné címe is) Kanadában jelenleg csupán a 83. helyen áll a Nielsen Soundscan adatai szerint.

Annie Lennox negyedik szólóalbumát tavaly adta ki, Bare címmel. A skót születésű énekesnő 1980 óta dolgozott együtt Dave Stewarttal, 1991-ig az Eurythmics duó tagja volt. Ekkor szülés - és egyéb okok - miatt a formáció feloszlott, az immár anyaként is bizonyító énekesnő pedig 1992-ben jelentette meg első szólómezét, a Divá-t.

Lennox a legjobb eredeti dalért járó Oscar-díjat február 29-én vehette át Los Angelesben. Az énekesnő a J. R.R. Tolkien angol író regényéből készült A Gyűrűk Ura-trilógia utolsó részében, A király visszatér című filmben felhangzó Into the West című dallal érdemelte ki az elismerést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!