Tom Jones harcol az idővel

Vágólapra másolva!
Tom Jonesra ráparancsoltak, hogy - amennyiben lehetséges - a jövőben ne vegye fel a színpadra feldobott női alsóneműket és ne játszogasson velük, ne viseljen indokolatlanul szűk nadrágot és ne gombolja ki az ingét egészen a köldökéig. Az énekes fia nem kegyelmez.
Vágólapra másolva!

A Sex Bomb 63 éves előadója 18 évvel ezelőtt úgy döntött, saját fiát nevezi ki menedzserének, és a napokban a dolgait irányító fiú hozta az imént említett döntéseket. "Azt mondta nekem, hogy az emberek nem vesznek komolyan, lassan önmagam karikatúrájává válok. Ráébresztett erre a tényre, így hát mostanában már nem hordok annyira szűk nadrágokat és nem is gombolom annyira ki az ingem. És nem veszem fel a színpadra dobott fehérneműket - azaz néhányszor mégis, nem tehetek róla" - szabadkozott az énekes.

"Nem akarok elveszni a hatvanas években, fiatalokkal szeretnék együtt dolgozni. Új szerzőkkel, új producerekkel. Meg kell próbálnom, és ha valódinak hangzik, akkor működni fog a dolog. Szeretek új dolgokat csinálni, mindenféle zenét meghallgatok, és nincs olyasmi, amit én magam is ne tudnék megcsinálni. Úgy hiszem, sokkal jobban énekelek most, mint 20 éves koromban, mert sokkal több mindent megértek már" - mondta Tom Jones.

Az énekes négy évtizednyi karrier után egy dologtól tart: "Az idő az én ellenségem. Attól rettegek, hogy már nem csinálhatom mindazt, amit szeretnék, de hála istennek, ez az idő még nem jött el" - tette hozzá.

Az 1940-ben, Thomas Jones Woodward néven született énekes a hatvanas évek derekán tűnt fel. 1963-ban még a The Senators nevű formáció frontembereként bizonyított, utána kezdődött sikeres szólókarrierje. Hullámvölgyek és kihagyások után az egyik legnevesebb brit előadó 1988-ban tért vissza diadalmasan a színpadra, akkor Prince Kiss című slágerét dolgozta fel eredeti módon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről