A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Budapestre jön a Living Colour

Vágólapra másolva!
A világ egyik legjelentősebb fekete rockzenekara tízéves hallgatás után új lemezt jelentetett meg a közelmúltban. A Living Colour az európai turnéja során hazánkba is ellátogat.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A Living Colour tíz év után jelentetett meg új lemezt: a 2003 szeptemberében megjelent Colllideoscope-pal a banda némiképp modernizálta a hangzását, de a lényeg, a funk és a rock egyéni vegyítése és a magas színvonalú muzsikálás a mai napig változatlan.

Az újra eredeti felállásban egyesült New York-i funk-rock Living Colour még 2002 decemberében adott egy "titkos" koncertet Fake Head néven a CBGB's klubban, és 2003-ban jelentették be, hogy májusban turnéra indulnak. A nyolcvanas években, még Mick Jagger által felfedezett zenekar 1995-ben oszlott fel, mikor Vernon Reid gitáros "énkeresésre" hivatkozva szüneteltetni kívánta a Living Colour tevékenységét. A tagok eddig saját projektjeikkel foglalták el magukat, de most mindent félretettek a Living Colour kedvéért. A kétszeres Grammy-díjas zenekar legismertebb albuma az 1988-as Vivid című debüt, eztán három további nagylemezt készítettek.

A társaság idén tavasszal újra Európában turnézik, aminek március 29-én, Budapesten is lesz egy állomása.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!