Volt menedzsere támadja Robbie-t

Vágólapra másolva!
A brit énekes úgy döntött, hogy nem akar mindenáron tarolni az amerikai piacon, úgyhogy ezentúl csak kisebb koncerteket ad az Államokban. A Feel előadója még mindig nem mondott le az amerikai közönség meghódításáról, de visszavesz a tempóból. Közben volt menedzsere Robbie nemi érdeklődését kérdőjelezi meg.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Nem élvezi?

Az énekes nemrég visszaköltözött Nagy-Britanniába, hátrahagyva Los Angeles-i otthonát, melyben az elmúlt pár évben élt. "Robbie szeret Amerikában élni, de nem tudott olyan karriert befutni, mint Angliában" - nyilatkozta egyik barátja a lapoknak. Williams jelenleg tárgyalásokat folytat a Creative Artists hollywoodi hírügynökséggel, hogy ő írhassa a Bridget Jones: The Edge of Reason című film betétdalát - ezzel is növelve népszerűségét Amerikában.

A WENN másféle hírekről is beszámol: "Robbie Williams a saját neméhez vonzódik, de retteg, hogy, ha ez kiderül pályája derékba törik" - állítja volt menedzsere. Kevin Kinsella szerint a 30 éves énekes, akinek olyan hírességekkel volt rövid románca, mint Geri Halliwell és Rachel Hunter, valójában homoszexuális, és ennek tudható be közismert problémája az alkohollal és a drogokkal.

Kinsella, aki fél évig menedzselte Robbie-t miután kiszállt a Take That zenekarból, így nyilatkozott: "Robbie azt mondta nekem, hogy nem biztos abban, hogy a saját neméhez, vagy az ellenkező nemhez vonzódik-e. Erre megkérdeztem tőle, jól érezné-e magát, ha meleg volna. Erre ő azt válaszolta, hogy nem okozna számára problémát. Szerintem a srác egyértelműen homoszexuális, és nem biszex. Csak azért nem meri felfedni szexuális irányultságát, mert fél, hogy az hatással lenne a karrierjére, és a lemezeladási számokra, nem szólva arról, hogy sok rajongó elfordulna tőle. Ennek köszönhető, hogy az alkoholhoz, és a kábítószerhez nyúlt."

Kinsella a Channel 4 csatorna Az Igazság a Take That Zenekarral kapcsolatban című vasárnapi műsorban adott nyilatkozatában állította a fentieket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről