A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Egy hét múlva nyit a Zöld Pardon

Vágólapra másolva!
Idén április 22-én, csütörtökön, hatodik alkalommal nyitja meg kapuit Budapesten a Zöld Pardon, ahol 143 napon keresztül több mint 100 zenekar ad koncertet. A belépés a kezdetektől fogva - és idén is - ingyenes.
Vágólapra másolva!

Április 22én, csütörtökön a NEO lép fel: a februárban induló "Kontroll"-turné fontos budapesti állomása, április 22-én a ZP nyitóbulija. Pénteken Jamie Winchester és Hrutka Róbert lépnek fel zenekarukkal, egy napra rá pedig Müller Péter és a Sziámi zenél majd: s jelenlegi felállás 3 gitárból, szintiből és a megszokott énekhangból áll. Vasárnap este aztán tódulhatnak a tinik is a kertbe, akkor ugyanis a Zanzibár muzsikál majd.

Forrás: [origo]

A nyitó hét után többek között: a Freshfabrik, Zagar, Sun Workshop, Heaven Street Seven, A kutya vacsorája, Anima Sound System, Kimnowak, United, Bikini, Animal Cannibals, Varga Zsuzsa, Ferenczy György és a Herfli Davidson, KFT, Besh o droM, a Hollywoodoo és a Hiperkarma fellépésein csápolhat majd a nagyérdemű.

ZP: tavalyi emlékekhttp://nyar.origo.hu/teraszok/20030618zold.html

Külsőségekben lesz némi változás, így a látogatót a por és letaposott fű helyett zöld színű faburkolat fogadja. A színpadi hangosítás a nagy fesztiválokon megszokott igényesebb technikai eszközökkel frissül, a világítástechnikát modernebb lámpák egészítik ki.

Az esténként nyolc után kezdődő koncerteken ebben a szezonban is felvonulnak a pop, rock, alternatív, etno és legkülönbözőbb egyéb stílusban alkotó magyar zenekarok. A kedd és a csütörtök a kemény, illetve a dallamos rock napja lesz. A koncertek után két tánctéren, két dj pörgeti a különböző stílusú korongokat.

Jeszenszky Zsolt és barátai (Dj Gonda, Zoli, Gonda Junior, Jeszi) kedden keményebb- zúzosabb hangmintákat loopolnak, csütörtökön kicsit softosabban, könnyedebben kevernek. Hétfőnként Olivér, szerdánként Tom Tailor és Alan (Peru), pénteken Pozsi és Lepi, szombatonként Dj Redoo és barátai, valamint Dave a Zöld Pardon lemezlovagjai. Lesz múltidéző vasárnap is: Dj mintacseke (Mint a Cseke, a Szabad Európa Rádióban), a 60-as évek zenéi, a 60-as évek italai, a 60-as évek áraival - ígérik a szervezők. Utóbbit feltétlenül leteszteljük.

Április 28-án, szerdán Roma Est lesz, a Szilvásy Gipsy Folk Band, a Ternipe és a Future részvételével. Folytatódnak a Fehér folt-estek, három-három kevésbé előtérben lévő zenekarral. Lesz idén is Irodalom a Zöldben, a Magvető Kiadó gondozásában, amikor egy-egy író, költő az általa meghívott vendéggel és a közönséggel beszélgethet - hogy aztán ellazuljon és nagyot táncoljon a Latin Fesztiválon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!