A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Spice Girls: teljes közöny

Vágólapra másolva!
Mel C 1,8 millió dollárért vásárolt egy vidéki otthont Walesben, úgyhogy komolyabb anyagi gondokkal nem küzd manapság a művésznő. Már van otthona Londonban és Liverpoolban is, így eldöntheti, hogy a nyüzsgő, zajos nagyvárost vagy a csendes, vidéki tájat választja. Közben egyre üresebb a volt társak közti kapcsolat.
Vágólapra másolva!

A walesi Catbrookban lévő hat hálószobás The Grove kúriához hatalmas gyep tartozik, nagy a konyhája és van három vendégfogadásra alkalmas nappali, írja a WENN. Az énekesnőnek van már egy otthona Londonban és szülővárosában, Liverpoolban is, és a barátai elmondták, hogy azért van szüksége erre az új, az ingatlanügynökök által ideális családi fészeknek tartott otthonra, hogy itt kezdjen közös életet barátjával, Thomas Starr-ral. A Spice Girls együttes volt tagja inspirálónak találhatja a nyugodt vidéki életet, hiszen a következő lemezét jövő év elejére tervezi.

Forrás: EPA

Hogy mennyire kiüresedett a kapcsolat időközben az együttes volt tagjai közt, arra remek példa a napokban megtörtént eset, mikor a két Spice Girl, Mel C és Geri Halliwell véletlenül összefutottak Los Angelesben az egyik áruházban. "Éppen kijöttem az egyik üzletből, amikor Geri egyszer csak ott termett előttem. Csak annyit tudtam mondani, hogy 'ööö, szia' semmi más nem jutott az eszembe, pedig Geri régen olyan volt, mintha a testvérem lett volna. Ma már a saját utunkat járjuk. Olyan különös volt ez a találkozás! Különben is, már nincs semmi, amit szeretnék közölni vele" - közölte rezignáltan Mel B.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!