Judas Priest-játékunk győztesei

Vágólapra másolva!
Rengetegen játszottak velünk, és a sok próbálkozóból tíz szerencsés zenerajongónak már nem kell megvennie a jegyét a Summer Rocks Fesztivál nyitónapjára. Ők ingyen belépővel sétálhatnak be megnézni a brit metál egyik legnevesebb bandáját.
Vágólapra másolva!

A brit heavy metál egyik alapvető, régi zenekara ismét Budapestre látogat. A háromnapos Summer Rock Fesztivál keretében június 16-án a Petőfi Csarnok szabadtéri részén fergeteges koncertre számíthatnak a kemény rock rajongói. Szerdán a Judas Priest és a Queensryche előtt a Black-out és a Nemesis lép fel, másnap a Cradle of Filth, a Walls of Jericho és a Testament dübörög majd igen hangosan, pénteken pedig a Hollywood Rode, a Dirty Dance, Kalapács és a kaliforniai gimis metál klasszikus formációja, a Twisted Sister varázsolja majd el a rockereket. Az ötödik Summer Rocks fesztiválra délután négytől lehet bejutni.

Forrás: MTI

Alább olvasható az első kör nyerteseinek névsora: nekik nincs más dolguk, mint odaballagni a kapuhoz, közölni nevüket és e-mail címüket, és eztán szabad a pálya, már mehetnek is be. A játékunk persze még tart, hiszen az öt kiváló CD még itt hever a szerkesztőségben.

Ingyen belépőt nyertek ma estére:

Pásztor Balázs
Foris Attila
Wittman Zsolt
Bosskay Ági
Nagy Anita
Toth Tibor
Kada Zoltán
Csertő Balázs
Márton Tibor
Szűcs László

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről