Nézd meg Eminem lázító klipjét!

Vágólapra másolva!
Az MTV zenecsatorna a manapság igencsak feszült John Kerryt is megkérdezte Eminem új, Mosh című klipjével kapcsolatban. A szenátornak persze tetszik a rapper klipje, ami nem csoda, hiszen erősen Bush-ellenes.
Vágólapra másolva!

A dalban Eminem növekvő anarchiáról, Bin Ladenról, Bushról, halottakról rappel, erősen antimilitarista hangnemben. Kery úgy nyilatkozott a dalról, hogy a legharagosabb, legkeményebb Bush-ellenes szerzemény, amit ő valaha is hallott.

A klip még régi riválisának, Mobynak is tetszett: "Mint tudják, Eminemmel sok bajom volt a múlban, voltak vitáink. De ez a videó a legjobb, amit idén láttam. Elképesztő a dal, de még enél is csodásabb a klip. Nézzék meg!" - javasolta Moby.

"Bush határozottan nem az én spanom" - közölte korábban a legnevesebb fehér rapper a Rolling Stone magazinnak adott egyik nyilatkozatában. Eminem ennek ellenére nem nyugodt, nem győzte meg őt a másik oldal sem: "Kerry mondott olyan dolgokat, melyek felkeltették a figyelmem, volt néhány kijelentése, ami tetszett - de nem tudom. Bármi is lesz a döntésem, Busht szívesen látnám az irodája falain kívül" - közölte.

Óvatosnak kell lennie, hiszen ha túl egyértelműen kiáll a demokraták mellett, és Kerry csapata győz, akkor nem szidhatja teljes erőbedobással az új hatalmat. A kormánypárti humort sem tartják általában túl szórakoztatónak, a kormányt dicsőítő rapzene sem túl gyakori.

A dalban arról énekel, hogy az elnököt kell felelőssé tenni az iraki anarchiáért, de arról is rappel, hogy magának az elnöknek kellene megvívnia a saját háborúját. "Őt úgy festik le, mint egy hőst, miközben miatta vannak ott a katonáink, akik meghalnak, ok nélkül" - tette hozzá.

Forrás: Red Dot

"Fiatalok halnak meg ott, tinédzserek, huszonévesek, olyanok, akikre jövő várna. Mi végett? Ez olyan, mintha egy második Vietnam lenne" - morogta a Michiganben szavazó Eminem, aki 18 éves testvére miatt is aggódik, nehogy háborús övezetbe kerüljön. "Az emberek azt hiszik, hogy a voksuk nem számít, pedig el kell menniük és szavazniuk kell!" - agitálta híveit a zenész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről