Tévéshow-ban keresik a halott énekesnő utódját

Vágólapra másolva!
Az amerikai TLC együttes megmaradt tagjai tévéműsorban keresik az eltávozott társ esetleges utódját. Lisa "Left Eye" Lopes 2002-ben halt meg autóbalesetben.
Vágólapra másolva!

Az 1991-ben, Atlantában alakult formáció (Tionne "T-Boz" Watkins, Lisa "Left Eye" Lopes, Rozonda "Chilli" Thomas) komoly sikereket ért el egy időben. Második lemezük, a CrazySexyCool tette őket igazán ismertté, majd a következő, 1999-ben kiadott FanMail-t is igen jól fogadták a rajongók. Egy tragédia árnyékolta be a 2002-es évet, ekkor halt meg Lopes egy autóbalesetben, Hondurasban - írja a BBC. A csapat négy Grammyt nyert, innen egyre nehezebb feljebb lépni.

Az INXS már csinált ilyet: zenés tévéműsorban keresett új frontembert elhunyt énekesük, Michael Hutchence pótlására. T-Boz és Chili nem tett le róla, hogy trióvá egészítse ki a megfogyatkozott csapatot, ezúttal ők keresnek új tagot a bandába. Egy nyolcrészes show-ban bizonyíthatnak a jelöltek, a UPN-nel már megegyezett a két hölgy.

"Olyasvalakit szeretnénk találni, akiben megvan a vibrálás, a varázslat, ami kell ahhoz, hogy együtt dolgozzunk. Nagy sikerünk volt, és ez most egy lehetőség a rajongóinknak, hogy csatlakozzanak hozzánk. Mi most adunk valakinek egy lehetőséget, hogy megvalósítsa álmát" - közölték a lányok.

A társ halála után a páros nemigen akarta pótolni az elvesztett barátnőt, mondván, hogy "senki nem tud pótolni egy TLC-lányt".

Az egykoron igen sikeres INXS együttes (Need You Tonight, Devil Inside, New Sensation, Never Tear Us Apart) már keresi az elhunyt énekes utódját az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Nagy-Britanniában. Ők egy "karizmatikus férfit vagy nőt" szeretnének találni, hogy ő legyen a "jövő nagy rocksztárja". A sorozatot a CBS néző láthatják majd, 2005 májusától, 13 részben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről