A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Eminem bosszút állt egykori kegyetlen iskolatársán

Vágólapra másolva!
Másodszorra is elutasította a bíróság DeAngelo Bailey keresetét. Eminem volt iskolatársa azzal vádolta a rappert, hogy valótlan dolgokat állított róla még az 1999-es első lemezén.
Vágólapra másolva!

"Ez a DeAngelo Bailey nevű dagadt gyerek naponta zaklatott", illetve "Addig verte a fejem a piszoárhoz, amíg be nem tört az orrom, a vértől átázott a ruhám, majd megragadta a torkom, és fojtogatott" - többek között így emlékszik vissza egy régi iskolatársára Eminem a Brain Damage című dalában, amely még az első, The Slim Shady LP című lemezén kapott helyet.

Most egy michigani bíróság elutasította a ma közegészségügyi dolgozóként tevékenykedő Bailey keresetét, mondván, hogy Eminem legtöbb rajongója nem veszi szó szerint komolyan a dalszövegeket.

A bíróság megerősíti azt a két évvel ezelőtti emlékezetes ítéletet, amelyet az akkori bíró, Deborah Servitto rap formába öntött, és szabályos rímekben fejezte ki véleményét, mely szerint a dalszövegeket "senki nem tekinti ténynek".

A most 32 éves Bailey azt elismeri, hogy annak idején ütögette és lökdöste a kis Eminemet az iskolában, de a terrorizálás ennyiben ki is merült, és ez a dalszöveg hamis fényben állítja be őt. Minderre a bíróság csak annyit reagált, hogy "az értelmes hallgató" nem veszi komolyan a dalszövegek minden szavát.

Eminem ügyvédje, Mary Massaron Ross üdvözölte az ítéletet, és külön kiemelte, hogy még Bailey is elismerte a történet "magjának" igazságtartalmát. Sőt, Bailey ügyvédjét sem lepte meg az ítélet, és fellebbezni sem fog ellene: "Igazság szerint abban sem vagyok biztos, hogy a bíróság különösebben beleásta volna magát az ügybe" - vallotta be Byron Nolen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!