Újabb Beckham házaspár a láthatáron

Vágólapra másolva!
Újabb fejezet nyílt a brit futballisták és énekesnők házasságairól szóló könyvben. A Beckham házaspár, valamint Jamelia és Darren Byfield románca után ezúttal ismét két nagy név készül összekötni az életét: Cheryl Tweedy (Girls Aloud) kezét az Arsenal válogatott balhátvédje, Ashley Cole kérte meg.
Vágólapra másolva!

A Mirror szerint a pár Dubajban nyaralt, amikor a múlt hét hétfőjén Cole megkérte Cheryl kezét, és egy ötvenezer font értékű gyémántgyűrűt adott barátnőjének.

Az énekesnő egyik ismerőse szerint Cherylt teljesen váratlanul érte a dolog: "Nagyon meglepődött, amikor Ashley bejelentette szándékát. Még csak kilenc hónapja járnak együtt, de azóta teljesen elválaszthatatlanok. Gyakorlatilag a kapcsolatuk kezdetétől fogva nyilvánvaló volt a családjuk és a barátaik számára, hogy nagyon is komolyan veszik a dolgot mindketten."

A népszerű lánycsapat, a Girls Aloud egyébként nemrég fejezte be brit turnéját, és a Mirror által megszólaltatott forrás szerint a lányok újra stúdióba vonulnak: "Cheryl és a többiek a jövő héttől már az új albumukon fognak dolgozni, és szeptemberben új kislemezt is kiadnak majd. A hír izgalomba hozta az együttest, azóta folyton viccelődnek, hogy valamennyien tanúk lesznek majd a jövőre tervezett esküvőn."

A Girls Aloud egyébként egy tévéműsor, az ITV-n futó Popstars: The Rivals eredményeként alakult meg 2002 novemberében. Nadine Coyle, Cheryl Tweedy, Sarah Harding, Nicola Roberts és Kimberley Walsh nem ismerték egymást, mielőtt több ezer másik lánnyal együtt jelentkeztek a műsorba, de végül ötüket választotta ki a közönség és a zsűri, és egy hónappal később már vezették is a brit slágerlistát a Sound Of The Underground című kislemezükkel.

A lányok viszont a következő évben felvették első nagylemezüket, és további slágerekkel folytatták diadalmenetüket, amiben előnyös adottságaik és nem utolsósorban jó megjelenésük mellett az is közrejátszott, hogy rendkívül jó háttéremberekkel dolgoztak, akik kimondottan erős, ötletesen hangszerelt popdalokat írtak, amivel a lánygruppok szokásos közönségén kívül a műfaj felé kevésbé nyitott kritikusokat is megnyerték a produkciónak. Második lemezük tavaly decemberben jelent meg What Will The Neighbours Say? címmel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről