A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Halkabb lett a Főnök

Vágólapra másolva!
Devil and Dust címmel akusztikus albummal jelentkezik április 26-án Bruce Springsteen, akit zenésztársai és a sajtó előszeretettel szólítanak Főnöknek (Boss).
Vágólapra másolva!

A Főnöknek ez lesz a 19. albuma, amelyet ismét Bredan O'Brien producer irányításával rögzítenek, mint a legutóbbi, 2002-es The Rising című CD-t, amely amerikai listavezető volt. A nagylemezből máig több mint kétmillió fogyott, de meg is kapott minden támogatást, mert Bruce 121 koncertjén népszerűsítette. A bevételre sem lehet panasza, hiszen 221,5 millió dollárt hozott neki a konyhára.

Springsteen a hétvégi Grammy díjkiosztásról sem távozott üres kézzel, mert a Code of Silence című dalával hazavitt egy trófeát. Ez a száma a The Essential Bruce Springsteen 2003-as válogatásán szerepelt.

Ami a mostani akusztikus korongját illeti, szokásos kísérőzenekara, a komplett E Street Band helyett, ezúttal O'Brien basszusgitározik és Steve Jordan dobol. A Devils and Dust akusztikus CD dalai közül a Long Time Comin' és a The Hitter már legalább tíz éves, ugyanis Bruce már az 1995-ös turnéján is játszotta. Az új lemez dalainak élő bemutatójáról, egy esetleges koncertkörútról és annak résztvevőiről még nem informálta a menedzsment Boss rajongótáborát.

Az erősen pacifista, inkább demokratapárti Főnök amúgy morózus volt az elmúlt hónapokban: "A Bushra leadott voks egyben egy szavazat a megosztott, bizonytalan, paranoiás Amerikára. Kötelességünk ezzel a szépséges földdel szemben, hogy hallassuk a hangunkat. Ezért találtuk ki a turnét, ezért teszek mindent. Nem tehetem meg, hogy ne vegyek részt ezen a különleges választáson. Minden dal, amit elénekeltem, minden szöveg, amit előadtam a színpadon az elmúlt huszonöt évben, erről is szól" - nyilatkozta Springsteen pár hónapja, még a választások előtt, mikor a Vote For Change mozgalom élére állt.

[origo] - MTI

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!